Acteur en edel-figuratie

Naast het feit dat ik geluidstechnicus ben, sta ik af-en-toe ook voor de camera. Met verschillende rollen in 48H’s, commercials, bedrijfsfilms en andere producties. Op deze pagina staat ook mijn showreel. Daarnaast ben ik ook in te zetten als presentator.

Een korte impressie

Hieronder staan enkele films waar ik als acteur mijn bijdrage heb mogen verlenen. Klik rustig op de diverse posters.

Sashimi

Gemaakt voor de 48H Nijmegen van 2016. Regie: Jelle Klokman. Of ik hier een zwerver wilde spelen. Uiteraard! 

Zachtgekookt

Elwin Rijken zette voor de 48H Eindhoven 2017 een lekker verhaal neer waarbij het verplichte voorwerp een ei was. Maar dat ik dat ook was……

Hoi Mama

Meesterproef voor Sint-Lucas student Stef Eltink (scenario en regie). Met ook nog eens een geweldige Noah Hurkx! Een mooi project!

Genoeg

Voor de 48H Eindhoven 2019 had regisseur Elwin Rijken een grote cast en crew bij elkaar. Een bizar huishouden waar relaties en verhoudingen een andere kijk geven op de wereld.

DAF Greetings

Studenten van de AV-opleiding  van het Sint Lucas in Eindhoven mochten een filmpje maken voor DAF Trucks NV. Een soort prijsvraag, uitgeschreven door DAF. Heb daar graag mijn bijdrage aan geleverd en dit is het resultaat.

Ontworteld

Voor de 48H Eindhoven 2020 had regisseur Elwin Rijken een gewaagd idee verzonnen. En niet geheel zonder resultaat! Diverse prijzen en nominaties vielen de korte film ten deel!

Mosselman

Upcoming: film van studenten van het KW1-college. Samen met Alexander Gielen een film over…… je raad het al, iets met mosselen.

Inmiddels klaar en opgestuurd naar diverse filmfestivals.

RIGHT THERE

Hier de trailer van de film. Geschreven en geregisseerd door Fons Karssemakers. Op dit moment nog niet openbaar ivm inzendingen naar festivals.

Axians NaaS Commercial

Voor Axians NL in de commercial geacteerd voor hun product NaaS. Concept: Sven Roumen, regie: Bram Kastelijns, productie: Marleen Pulles