23 juli 2022:

Het is natuurlijk te lang geleden dat ik iets heb toegevoegd op deze pagina! Maar ja, eigenlijk is de agenda ook bomvol! En dat is natuurlijk alleen maar fijn. Als geluidstechnicus heel veel leuke opdrachten gehad. Onder andere voor FrameFreaks , Zandbeek en CCDMedia. Als acteur ook nog actief geweest! Onder andere voor FijnEvent heb ik in een korte film mogen presenteren over de geschiedenis van hun eventlokatie ‘ De Dongecentrale‘. De promotiefilm van People Work Service in Gemert is on-line gegaan, waar ik als timmerman mocht acteren. En tot slot net de shoot achter de rug voor de Instagram-campagne van Rijkswaterstaat over veilig zwemmen. En dat was een hoop lol maken op de set! Meer nieuws hierover in een later stadium!

22 mei 2022:

Naast het feit dat ik veelal achter de camera sta als geluidstechnicus wil ik ook wel eens voor de camera staan. En reden genoeg om maar eens een showreel te maken! Uiteraard dank aan alle opdrachtgevers en regisseurs die vertrouwen hadden, en hebben, in mij als acteur! Maar ook dank aan de geweldige mensen van FrameFreaks in Eindhoven die de moeite namen om de showreel te monteren!

7 februari 2022:

Jammer genoeg heeft ook corona mij bereikt en moet ik in quarantaine! En dat is natuurlijk niet leuk want er stonden nogal wat leuke klussen op de rit! Maar goed, gelukkig voel ik me niet heel erg ziek en is alles te overzien. Er zijn mensen die er veel slechter aan toe zijn.

Neemt niet weg dat ik een weekje thuis zit en me bezig ga houden met andere zaken. Tot snel in ieder geval!!!

Op zaterdag 5 februari mocht ik weer voor de camera gaan staan! Dit keer was ik timmerman voor een nieuwe campagne van People Work Service BV uit Gemert. Een hele toffe draaidag met Stijn de Waal, Timo van Lierop, Stijn van Drunen en Wout Kanters!!! En de plaatjes zijn een feest om naar te kijken!

Op deze pagina zal ik proberen zoveel mogelijk nieuwsfeitjes neer te zetten.