Wie ben ik:

Al in mijn jeugd een voorliefde gekregen voor geluid. Experimenteren met mijn vader’s spoelenrecorder en knutselen met radio’s was een lust in mijn jeugdjaren. Via een vriend ben ik bij de Ziekenomroep van het       Annaziekenhuis in Geldrop terechtgekomen als technicus. Na een afgeronde studie Fijnmechanica aan de MTS in Eindhoven werd een studie gestart aan de Hogeschool Sittard: Audio Visuele Productie. Na het behalen van mijn bachelor ben ik aan de slag gegaan als geluidstechnicus bij AVailable NV in Eindhoven. Een dochteronderneming van het (toenmalige) NOB. Hier heb ik diverse geluidswerkzaamheden verricht: ENG-geluidstechniek, reportagewagen, audio-nabewerking en studiotechniek.

In 1998 heb ik het besluit genomen om als freelancer mijn kwaliteiten en diensten als geluidstechnicus aan te bieden. 

Door de jaren heen ben ik ook vaker voor de camera gaan staan als acteur. Diverse 48H-projecten, presentatie en bedrijfsfilms hebben de revue al gepasseerd. Daarnaast is mijn stem te horen in commercials en andere audio-visuele producties.

Buiten het feit dat ik achter en voor de camera sta geef ik ook (gast-)lessen. Ben ingeschreven in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).  Als docent (lokatie)geluid leer ik studenten in te zien dat geluid een zeer essentieel bestanddeel is van film/video, in de breedste zin van het woord of vak!!! Met uitleg over de beginselen van geluid tot de handige tips om nog beter lokatie filmgeluid op te nemen.